Sådan giver du din hest en god start på livet som ridehest

– mine tre bedste råd

 
mini indparkering.jpg

Tilridning

Tilridning er den ultimative tillidssag. Det er ikke bare at få en hest ryttertilvænnet, eller redet i bestemte gangarter. Det er at give den en fantastisk start på sin fremtid som ridehest. Det er at lære den at vi, som ryttere, er der for at hjælpe og støtte den. Det er at skabe hestens førstehåndsindtryk af hvad det vil sige at blive redet. Det er en chance vi kun får én gang.

Så hvad kan du selv gøre for at forberede hesten bedst muligt til tilridning?

Det vigtigste er, at alt det du gør for at forberede hesten er med til at bygge et godt og positivt fundament som hestens videre uddannelse kan bygges på. Derfor har jeg lavet en lille mini-guide til hvad du kan gøre for at forberede din hest til en god tilridning.

Min miniguide består af tre dele. Her får du konkrete redskaber, der gør din hest klar til tilridning.

Og hvis din hest er tilredet kan du stadig bruge redskaberne til at bygge videre på jeres træning, til at udvikle og forfine jeres samarbejde og til at gøre din hest tryg i flere og sværere situationer.

Tilmeld dig for at få adgang til guiden.

Min træning er vidensbaseret og mit fokus er på hestens indlæring, biomekanik og fysiske formåen. Jeg fokuserer på at skabe gode positive associationer for hesten til arbejdet, samt at skabe gode og stabile basissignaler. Al træning bliver udført i et tempo, så hesten kan følge med fysisk og mentalt.